KLWO-80

Woonkeuken – Den Bosch

Wendy en Martijn hadden een aantal jaar geleden hun woonkeuken al door ons laten inrichten. Het is een heerlijke ruimte met lekker veel licht en uitzicht op de tuin. Een fijne plek om te vertoeven dus! Door de verbouwing van het huis werd de woonkeuken nog leuker: er zit nu een ruime tuinkamer aan vast. Een geweldige ruimte om spelletjes te doen of met een kop thee te genieten van het uitzicht op de tuin.

We hebben de ruimte een eigen identiteit gegeven door het stoere zwart van de stalen deuren te combineren met oudroze. De basis van de wanden hebben we wit gehouden, met oudroze als accentkleur. Het behang van Arte geeft een speels 3D effect en brengt de muur tot leven. De zwarte stalen deuren en de antieke kast waar de oudroze kleur exact in terugkomt maken het feest compleet. 

Om de eettafel hebben we royale eetstoelen van Keijser&Co neergezet in diverse stoffen. We hebben ervoor gekozen om wel dezelfde kleur te gebruiken: zo bewaren we de rust. Boven de eettafel hangen prachtige lampen van Aangenaam XL.

Of je nu uitgebreid wil eten met een hele grote groep mensen of lekker met z’n tweetjes wilt genieten van een wijntje op de barkrukken van Jess Design, in deze woonkeuken kan het allemaal. Elke ruimte van de keuken is optimaal benut en wordt door de bewoners nu écht gebruikt. Wendy en Martijn zijn erg blij met hun geweldige huis. Wij begrijpen dat wel!