AMZBwebkleurlogo-13

Villa White Balance – Den Haag

In deze strak vormgegeven woning in Den Haag zijn we helemaal losgegaan met wittinten. De strakke witte keuken is helemaal in lijn met de buitenkant van het huis. Wanneer je verder de woning in loopt, worden de kleuren steeds zachter. Het geheel is een heerlijke mix van strakke vormen en warme materialen. Tussen al het wit staan vrolijk gekleurde bloemen en zachtgroene accessoires.

De bank is bekleed in een heerlijk zacht velours van Aristide. Naast heel aaibaar is dit ook nog eens heel makkelijk schoon te maken! Alle eiken tafels hebben we op maat gemaakt en wit gelakt. De structuur van het hout geeft warmte en past zich mooi aan bij de witte basis. De kunstwerken van Cobra geven de muur wat meer gevoel, zonder al te aanwezig te zijn. De witte bollampen zijn van Stout Verlichting. Achter de eettafel maakten we een zwevend dressoir. Omdat de vloer hierdoor niet wordt onderbroeken, blijf je de ruimte ervaren. 

Onder de prachtige trap maakten we pilaren in de kleur “New Black”. Deze pilaren hebben ook nog eens deuren, waardoor je er – zonder dat het opvalt – alle schoenen in op kan bergen. Het zwart van de kozijnen contrasteert mooi met de halftransparante gordijnen met een subtiele glitter erin. 

We zijn er trots op dat we deze woning van Andrea en Ruud voor de tweede keer mochten inrichten. Ze zijn er ontzettend blij mee, daar genieten wij heerlijk van mee!