Villa met ronde vormen origineel (51)

Villa met ronde vormen – ‘s-Gravenzande

Een nieuw huis met een hele nieuwe inrichting! Joelle en Leendert hadden wel zin in een beetje kleur. Niet te uitgesproken, maar op een subtiele manier. Als basis legden we een mooie visgraatvloer van eikenhout van Floors For You. Deze vloer ligt ook gewoon in de keuken, omdat het een hele makkelijke vloer is. De trap is gemaakt met hetzelfde hout, zodat het mooi doorloopt naar de 1e etage. 

Eenmaal door de zwarte stalen deuren staat er een donkere keuken, met heerlijke barkrukken eraan, te pronken. Een verleidelijk plekje waar veel gebruik van wordt gemaakt. Op de muur in de keuken hangt een mooi kunstwerk van Cobra, het flamingoroze komt mooi terug in de planten op de keukenplank. Aan de ronde eettafel staan geweldige eetstoelen met een velvet stof, van Jab

De kinderhoek heeft een mooi behang gekregen. Dit behang is van Elitis en is makkelijk afneembaar. Ideaal voor de kids! In de home office hebben we een bijzondere teakhouten kast gezet met een eigen karakter. Hier zit behoorlijk wat opbergruimte in voor alle administratie.

De woonkamer wordt doorbroken met een wollen, handgeknoopt vloerkleed van Perletta. Hierop staan marmeren salontafels van Duran. Op de bank liggen diverse kussens, zowel van Elitis als uit ons eigen atelier. In de nis, waar de TV staat, maakten we een TV meubel van eikenhout en planken op maat. 

Joelle en Leendert genieten met hun gezin nog elke dag van hun prachtige huis!