websiteambiance1-16

Sleep well – Utrecht

Bjorn en Susan hadden net een nieuw kavel gekocht en zaten vol bouwplannen voor een nieuw huis. Maar het liep anders … Benieuwd wat er gebeurde? Ga dan gauw naar deel 1 van dit project.

In deel 2 laten we zien hoe de slaapvertrekken zijn geworden …

Op de begane grond bevind zich de master bedroom met aansluitend een “walk-in- closet” en badkamer. De master bedroom maakten we warmer door een deel van de wanden te voorzien van wandbekleding. Dit behang met een gouden basis voorzien van een velours laagje is van  www.moooi.nl .

We leverden een mooi bed op maat van www.nilson.nl voorzien van een prachtige volle stof van velours. Links en rechts van het bed de prachtige wandlampen van brons van www.jaccomaris.nl 

De inloopkast was al voorzien en paste perfect in het totaalplaatje, deze hebben we alleen voorzien van mooie accessoires.

De badkamer heeft zonder te slopen een warme metamorfose gekregen. De wandbekleding achter de waskommen is van www.elitis.fr. Onzettend goed af te nemen en door de mooie structuur ontstaat er een behaaglijke huiselijke sfeer. De glimmende chromen kranen werden omgeruild voor matzwarte kranen die mooi integreren in het kleurenpallet.

De groene plant het schilderij en de ronde spiegels geven een spa-achtige beleving in de ruimte en een speelse twist.

De trap die naar de 1e verdieping toe leidt heeft afneembare wandbekleding op de wanden die een mooie glans geeft aan de hal maar ook gelijk een praktische eigenschap heeft. De lamp van www.byeve.be benadrukt de hoogte van de hal. Op de wand siert een goudkleurig kunstobject die een organische beweging geeft. De trap is bekleed met eikenhout. Door de stalen deuren valt er prachtig ligt naar binnen vanuit de eetkamer.

Bovenaan de trap tref je een heerlijke badkamer voor de kinderen met een prachtige lichtinval. De keivormige badmatten van www.celsodelemos.com geven een leuke touch aan de badkamer

In het gastentoilet lijken de wanden aaibaar. We hebben verschillende formaten spiegels opgehangen voor een speels effect.

Voor de boys op de 1e verdieping een kamer waarin ze zich voorlopig niet zullen vervelen. Een stoere touch met wandbekleding achter de bedden van www.elitis.nl.
Het interieur werd een mix van stoere elementen. Van een wollige draaifauteuil tot een locker en een eikenhouten bureau waar flink aan gestudeerd kan worden.

De logeerkamer daarentegen heeft een klassieke knipoog gekregen met een moderne twist. Een zachtgrijze kledingkast staat voor het behang met vlakverdeling en gouden accenten die weer terug komen in de grepen van de kledingkast. Een frisse en toch warme kamer. Op de wanden zit de kleur greige van www.paintingthepast.nl.