Amblog1

Shells on Fire – Utrecht

Ze hadden net een nieuw kavel gekocht en zaten vol bouwplannen voor een nieuw huis. Maar in hun achterhoofd zat toch altijd dat ene huis … En noem het toeval, maar ineens kwam het droomhuis van Bjorn en Susan te koop! Alles nam ineens een andere wending en ze hakten de knoop door.

Het kavel zetten ze te koop, de bouwplannen gingen de prullenbak in en ze kochten het huis van hun dromen. Omdat dit huis vrij recentelijk was gebouwd was veelal naar hun zin. Toch wilden ze het huis persoonlijker maken en er een echt t(huis) van maken.

De betonnen vloer en de keuken mochten blijven, maar verder mochten we alle verblijven onder handen nemen. Een ontzettend leuke opdracht! En we gingen dan ook vol enthousiasme voor ze aan de slag.

Na de presentatie van het interieurontwerp en de materialen mochten we aan de slag; op naar een echt thuis!

De  haard hebben we voorzien met wandbekleding waar echte schelpen in verwerkt zijn in combinatie met bananenblad. Een prachtig behang van www.elitis.fr. De hoeken werden voorzien van speciale strips om het behang mooi af te werken. De ovale tafel gaf door zijn rondingen een zachte vorm. De tafel maakten we op maat en rondom de tafel hebben we heerlijke eetstoelen geplaatst voorzien van een extra topper op de zitting voor extra comfort. De zachte stof geeft een spannend contrast met de betonnen vloer. En de messing verlichting boven de tafel is van www.jaccomaris.nl.

De ruime zithoek plaatsten we tegen een wand voorzien van uniek behang met gouddraad verweven met grassen. Puur en luxe tegelijk en het geeft glans aan het geheel. Bij de zithoek staat een unieke salontafel van www.duran.nl. Ook deze heeft ronde vormen welke overal in de ruimte terug komen.

De groene kunstplanten maken de ruimte mooi organisch en brengen het tot leven.

Benieuwd naar de slaapvertrekken?