Origineel2 (36)

Schakelwoning met lef – Naaldwijk

Martijn en Kim hebben lef… zeker met hun interieur. We mochten met ze meedenken over de inrichting van hun nieuw te bouwen huis. Eén ding was zeker: er moet kleur in! Het mocht een alles-behalve-doorsnee huis worden, maar wel zó dat het een geheel vormde.

Hoewel de ruimte niet heel breed is, is er wel heel veel lengte. Die hebben we dus goed benut. Het roze wordt onderbroken door het stoere beton van de eettafel, hout op de vloer en leren eetstoelen. Een lekker contrast met elkaar. Hier houden Martijn en Kim van: de grens opzoeken!

Aan het einde van de muur hangt een geweldige tekst in led-verlichting. De tekst is bedacht door de bewoners zelf, wij vinden ‘m fenomenaal! De kleur van de muur werd gemengd in exact dezelfde kleur als de eetbank. De lange eetbank en roze muur zijn net zo lang als de muur er tegenover. Zo kwam er een mooie lijn in het interieur.

De lampen boven de eettafel zijn van House Doctor. De woonkamer werd voorzien van een even lange bank als in de eetkamer, maar dan in blauw velours. Achter de bank pronken twee kasten van Keijser&Co en de muur erachter werd, net als in de woonkamer, dezelfde kleur als de kasten. Tegenover de zachte velvet bank staan twee stoere fauteuils van Jess Design, in ruig leer. De fantastische lippen, gemaakt van waxinekaars-houders maken het plaatje af! Op de betonnen plank staat een schilderij van Wendy Buiter

Martijn en Kim zijn helemaal happy met hun kleurrijke huis!