GWoriginelenzonderlogo-6

Robuust Landhuis – Rotterdam

Je zal het maar als opdracht krijgen…”We hebben een aantal schilderijen met een gouden lijst die in het nieuwe interieur mooi tot zijn recht moeten komen, voor de rest, leef je uit!” Dat laten we ons geen twee keer vertellen. 

De schilderijen werden ons uitgangspunt, met goud als basis. Het huis zelf was een bestaand huis wat van top tot teen was voorzien van inbouwkasten in klassieke sfeer. Die werden in het kantoor zeker gewaardeerd door de nieuwe bewoners, maar het mocht wel meer eigen worden. We gingen aan de slag met een interieurplan, met daarnaast uiteraard alle materialen. De gehele verbouwing hebben we van a tot z op ons genomen. We houden van uitdaging!

De vloeren werden vervangen door hout van Floors for You. De keuken maakten we op maat en werd geschilderd in een diepe, donkergroene kleur. Het blad lijkt op marmer maar is keramisch, ook de spoelbak maakten we van dit materiaal. Bovenop het blad het pronkstuk, een kraan van Quooker in glimmend goud. 

Alle ramen en deuren hebben we voorzien van beslag van Dauby, deze grepen hebben een robuuste uitstraling met een knipoog naar een klassieke stijl. De wanden schilderden we in de kleur “Verdigris” van Painting the Past. 

Door de banken tegenover elkaar te plaatsen zijn zowel de haard als de TV-kast een middelpunt. De eetstoelen en de barkrukken zijn van Keijser&Co. Als raambekleding hebben we een mix van houten jaloezieën en velvet gordijnen toegepast. De kroonluchters zijn van Lumiere

Alle houten meubels zijn door ons op maat gemaakt. Ook het bed in de zwartgouden slaapkamer maakten we op maat. Het behang op de muur is van Elitis en loopt door in de badkamer. De home office hebben we aangepast: alleen het blad van het bureau bleef zoals het was. De kasten zijn allemaal geschilderd en de wanden zijn bekleed met behang van Elitis

Meer zien van deze woning? Check dan ook de mancave in ons portfolio.