Team

Ons team bestaat uit professionals, die ook nog eens hele leuke mensen zijn. Allemaal hebben we een passie voor interieur en gaan we tot het uiterste om onze klanten blij te maken. Maak kennis met het team!

Ambiance Naaldwijk | Interieur advies op maat

Caroline

Interieurontwerpster, eigenaresse

Het mooiste aan mijn werk bij Ambiance vind ik de uitdaging: keer op keer een thuis maken dat 100% klopt bij de bewoners van het huis. Omdat we maatwerk leveren, hoeven we niet in kaders te denken. Daarnaast hebben we alles in huis om de klant te ontzorgen bij het inrichten van het huis. Zo komen we elke keer weer op een interieur met een eigen identiteit en dat volledig aansluit bij de wensen van de klant. Wanneer we met het team de verwachtingen overtreffen, loop ik over van trots en energie!

Danique

Styliste, interieurontwerpster

Wat ik zo ontzettend leuk vind aan mijn werk is om bij elk interieur de uitdaging aan te gaan en om als het ware in de huid te kruipen van de klant om zo samen tot het juiste resultaat te komen! De uitdaging voor mij zit in het zoeken naar de juiste balans. De balans tussen de mogelijkheden, materialen, kleuren, meubelen en als finishing touch de accessoires. Die puzzel maakt het iedere keer weer tot een bijzondere uitdaging om iets unieks te ontwerpen! Daarbij zorgt de diversiteit ervoor dat geen dag hetzelfde is. Graag zie ik u in onze winkel om samen uw droominterieur te creëren! 

Maaike

Styliste

Ik vind het bijzonder dat we steeds weer het juiste interieur kunnen maken. Het design kan helemaal anders zijn, de materialen verschillen… En toch: we maken keer op keer interieurs die je omarmen. Het is een sfeer dit klopt tot in de puntjes, doordat we werken met kleuren, producten en materialen die elkaar versterken. Ik vind het te gek als ik een klant echt kan verrassen en iets kan opleveren wat ze zelf nooit hadden bedacht. Het werken met de mooiste materialen die er te krijgen zijn is een leuke bonus!

Carly

Creative duizendpoot

Wat zo mooi is aan dit vak, is dat je klanten blij kan maken met een thuis en hoe belangrijk is dat! Iedere dag is weer anders en dat maakt het nog leuker. Van te voren weet ik nooit welke combinaties ik mag samenstellen voor de klant, het kan al bij iets kleins beginnen zoals het uitzoeken van verf en behang.          Dat maakt dit werk keer op keer zo interessant. Bij Ambiance krijg ik alle mogelijkheden om mezelf hierin goed te ontwikkelen en mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan.

Ambiance Naaldwijk | Interieur advies op maat

Annemarie

Administratie & Planning

Na 15 jaar hoor ik zelf bijna bij het meubilair! Toch heb ik me in die jaren nooit verveeld, geen dag is hier hetzelfde. Het geweldige team, de handgemaakte meubelen en de accessoires… Ik zie, al is het vanaf een afstandje, keer op keer hoe alles bij elkaar komt om de klant zich thuis te laten voelen in het nieuwe interieur. Daarnaast vind ik het fijn dat ambachtelijk werk zo hoog in het vaandel staat. Onze handgemaakte meubels zijn prachtig!

Barry

Aflevering en montage van de meubels

Wanneer je op bijzondere locaties komt en de interieurs – van de vloer tot de kleinste accessoires – op z’n plek ziet vallen… Dat maakt mijn werk toch echt wel bijzonder. Ik zou iedereen aanraden om onze stylisten de creatieve vrijheid te geven: je zult verbaasd staan van het eindresultaat!