Team

Ons team bestaat uit professionals, die ook nog eens hele leuke mensen zijn. Allemaal hebben we een passie voor interieur en gaan we tot het uiterste om onze klanten blij te maken. Maak kennis met het team!

Ambiance Naaldwijk | Interieur advies op maat

Caroline

Interieurontwerpster, eigenaresse

Het mooiste aan mijn werk bij Ambiance vind ik de uitdaging: keer op keer een thuis maken dat 100% klopt bij de bewoners van het huis. Omdat we maatwerk leveren, hoeven we niet in kaders te denken. Daarnaast hebben we alles in huis om de klant te ontzorgen bij het inrichten van het huis. Zo komen we elke keer weer op een interieur met een eigen identiteit en dat volledig aansluit bij de wensen van de klant. Wanneer we met het team de verwachtingen overtreffen, loop ik over van trots en energie!

Carly

Styliste in opleiding

Na een leerzame stage bij Ambiance kreeg ik een baan aangeboden voor het weekend. Op dit moment ben ik ook nog een student op het Hout- en Meubileringscollege. Wat zo mooi is aan dit vak, is dat je klanten blij kan maken met een thuis en hoe belangrijk is dat!. Bij Ambiance krijg ik alle mogelijkheden om mezelf hier in goed te ontwikkelen en mijn creativiteit de vrije loop te laten gaan. Ik sta op de vrijdag avond en de zaterdag klaar om de uitdaging met u aan te gaan.

Maaike

Styliste

Ik vind het bijzonder dat we steeds weer het juiste interieur kunnen maken. Het design kan helemaal anders zijn, de materialen verschillen… En toch: we maken keer op keer interieurs die je omarmen. Het is een sfeer dit klopt tot in de puntjes, doordat we werken met kleuren, producten en materialen die elkaar versterken. Ik vind het te gek als ik een klant echt kan verrassen en iets kan opleveren wat ze zelf nooit hadden bedacht. Het werken met de mooiste materialen die er te krijgen zijn is een leuke bonus!

Annemarie

Administratie & Planning

Na 15 jaar hoor ik zelf bijna bij het meubilair! Toch heb ik me in die jaren nooit verveeld, geen dag is hier hetzelfde. Het geweldige team, de handgemaakte meubelen en de accessoires… Ik zie, al is het vanaf een afstandje, keer op keer hoe alles bij elkaar komt om de klant zich thuis te laten voelen in het nieuwe interieur. Daarnaast vind ik het fijn dat ambachtelijk werk zo hoog in het vaandel staat. Onze handgemaakte meubels zijn prachtig!

Ambiance Naaldwijk | Interieur advies op maat

Barry

Aflevering en montage van de meubels

Wanneer je op bijzondere locaties komt en de interieurs – van de vloer tot de kleinste accessoires – op z’n plek ziet vallen… Dat maakt mijn werk toch echt wel bijzonder. Ik zou iedereen aanraden om onze stylisten de creatieve vrijheid te geven: je zult verbaasd staan van het eindresultaat!