AM1okt-80

Melkmeisje – Den Hoorn

Een strakke basis, vergrijsd groene tinten en de kleur zwart voor extra pit vormen de basis voor dit mooie interieur!

De grote bank is van Keijser&Co, doorhet lounge gedeelte niet bij het raam te plaatsen, maar juist richting de kamer, ontstaat er een knusse zithoek. Daarachter een sidetable met twee leuke poefjes bekleed met een groene panterprint (persoonlijke favoriet). De poefjes staan vlak bij de eettafel en bij veel bezoek kunnen deze dan ook ingezet worden als extra zitplaats aan de eettafel. De eikenhouten salontafel is maatwerk. Op de wand achter het TV-meubel is gekozen voor metallic behang van Carlucci, dit creëert meer diepte. 

De grote ronde eettafel van Keijser&Co biedt genoeg plek om met veel familie en vrienden te eten. Ook doorbreekt het ronde alle rechte hoeken in de kamer. In de erker combineerde we inbetweens met gordijnen, om zo de lichtinval goed te kunnen bepalen. De spiegel is van Notre Monde, hierdoor ontstaat er een mooi stilleven naast de stalen deuren. De twee hoge kasten bieden genoeg opbergruimte! Op alle wanden zit de kleur mist van Painting the Past. Leuk detail: de plinten zijn ook geschilderd in dezelfde kleur voor een zachte overgang.

De keuken is een echte woonkeuken geworden, hier mochten we knallen met kleur! De stoeltjes aan de eettafel zijn bekleed in een fel groene tint, deze kleur komt terug in de wandbekleding van het melkmeisje. De eettafel is maatwerk gebeitst in een donkere kleur, dit staat mooi in contrast met het eikenhout van de keuken. We hebben dezelfde inbetweens doorgevoerd als in de woonkamer om eenheid te creëren.