GWoriginelenzonderlogo-23

Man Cave – Rotterdam

Welke man droomt er niet van? Je eigen man cave… deze ruimte was oorspronkelijk de garage, maar omdat die niet als garage gebruikt zou worden verrasten we onze opdrachtgevers met een man cave. Daar was gelijk enthousiasme voor!

De chesterfield set was al eigendom van de bewoners, maar konden we niet mooi toepassen in de woonruimte. Hier kwam het perfect tot z’n recht. Hoog op het wensenlijstje stond een pooltafel, die past natuurlijk heel goed in deze ruimte! 

De bar bekleedden we met maatwerk tegeltjes en maakten we af met barkrukken van Jess Design. De wanden zijn allemaal geschilderd in de kleur “Pepper” en het plafond in de kleur “Greige” van Painting the Past. Tegen de achterwand van de keuken/bar hebben we een behang van Elitis verwerkt. De messing wandlampen zijn allemaal op maat gemaakt. 

De twee schilderijen boven de pooltafel zijn van Cobra, geschilderd door Karin Vermeer. Hoe heerlijk om hier bij de open haard een borrel te drinken! Dit is dan ook de favoriete plek van onze opdrachtgever. Benieuwd naar het woonhuis zelf? Het staat in ons portfolio: Robuust Landhuis.