VS-50

Landhuis Industrieel – Amstelveen

Dit fantastische huis kreeg een totale make-over: zowel de buiten- als binnenkant heeft een complete metamorfose ondergaan. We planden de verbouwing in de zomer, zodat er buiten op de veranda geleefd kon worden. Voorafgaand hebben we uiteraard de wensen besproken en een compleet interieurplan gemaakt.

Met de woonkeuken als belangrijkste prioriteit hebben we ervoor gezorgd dat het hele gezin, inclusief de groter wordende kinderen, aan de 4,5 meter lange eettafel kan zitten. Aan deze eettafel zetten we een mix van eetstoelen en eetbankjes van Jess Design, wat het geheel ongedwongen en speels maakt. De keuken is compleet op maat gemaakt, van eikenhout. Achter de eettafel maakten we een koffie corner waar alle drankjes ingeschonken kunnen worden. Op de muur: een behang wat tegen een stootje kan – van Elitis. Zo is de keuken echt een onderdeel van de gehele ruimte geworden. 

Boven het antieke dressoir hangt een kunstwerk wat is gemaakt op aluminium. Beide vloeren komen van Floors for You. Op de wanden zie je de kleuren “Putty” en “Greige” van Painting the Past. Voor de ramen kozen we voor een mix van houten jaloezieën, vouwgordijnen en lange gordijnen. De okergele kleur loopt als een rode draad door het huis en vind je terug in verschillende accessoires. 

Met deze nieuwe indeling hebben we ervoor gezorgd dat er nu tegelijkertijd TV gekeken kan worden, terwijl in de woonkamer de hele tafel vol zit: iedereen kan van de ruimte genieten zonder last te hebben van elkaar. 

Sluit Menu