Dongen originelen 5000-21

Hotel chique – Breda

De eigenaren van deze nieuw gebouwde villa wisten goed wat ze mooi vonden, maar wilden net even uit hun comfort zone getrokken worden, laat dat nou net onze specialiteit zijn!  

Bij binnenkomst valt de bulblamp van Eve living op die in de vide hangt, wat een eyecatcher!  In het geheel huis is gekozen voor donkere plinten en deuren, dit geeft een stoer effect. Op alle wanden in de woning zit de kleur chalk van Painting the Past.  De poef in de hal is ideaal om zittend je schoenen aan te trekken, ook zit er opbergruimte in verwerkt.

Het toilet is prachtig bekleed met marmer. Deze is wit geaderd waardoor deze mooi blend met het toilet. En hoe mooi is de wandlamp van Maretti? De combinatie zorgt ervoor dat het toilet een hotel chique uitstraling krijgt.

De gietvloer vormt de basis over de gehele verdieping. De hoogglans keuken met het extra dikke blad heeft een chique uitstraling. In de nissen hebben we behang verwerkt van Carlucci voor extra diepte.  De eiken ronde tafel doorbreekt de rechte lijnen van het huis, de stoeltjes zijn bekleed met prachtige stof van designer guild waarin een subtiele glitter verwerkt zit.  De gordijnen hangen aan een stoere extra dikke roede van XXL.  

De haard is bekleed met behang anquille van Elitis staat centraal in de ruimte zodat deze vanaf de keuken, eettafel en bank te zien is. De twee grote fauteuils nodigen uit om lekker bij de haard te gaan zitten en de grote hoekbank biedt genoeg plek om met het hele gezin films te kijken. Het TV meubel in de kleur charcoal geeft voldoende opbergruimte. De twee salontafels van Keijser en Co verbinden de lange woonkamer.

Boven de salontafels hangt een zwarte rails met Tribe spots van MarettiZo komt het zwart terug in iedere ruimte.

De slaapkamer is prachtig met het puntraam en daarin stoere schutters. De hanglamp van Duran benadrukt de speciale hoogte in deze kamer. Deze woning bewijst dat Ton sur Ton zeker niet saai hoeft te zijn!