Valmaas-11

Gold Finger – Oegstgeest

Wij worden altijd erg blij van klanten die terug komen. Na 15 jaar vonden Suzan en Michael het tijd voor een nieuwe inrichting. Twee dingen wilden ze graag terugzien in het nieuwe plan; gezelligheid en meer ruimte voor bezoek.

De banken van Macazz in de woonkamer hebben we tegenover elkaar gezet. Hierdoor creëerden we meer ruimte en gezelligheid. De salontafels van Duran en het grote kleed zorgen ervoor dat het een geheel wordt.

Door de televisie boven de open haard te hangen valt deze minder op. De televisie hing voorheen op de wand van het schilderij van Cobra Art. Een prominente plek in huis en nu een prachtige eye catcher.

De stoeltjes in de erker hebben wij opnieuw bekleed. We plaatsten een salontafel met gouden details en een rookglas blad en verschillende accessoires om deze zitplek een eigentijdse look en feel te geven.

Warmte en eenheid bereikten we o.a. door een houten vloer van Floors For You te plaatsen en deze door te trekken naar de keuken. Deze vloer is heel gebruiksvriendelijk en kan daarom heel goed ook in de keuken!

In de wijnhoek vind je twee prachtige kasten van Keijser en Co. Omdat de mooie wijnflessen gezien mogen worden, hebben wij mat gouden wijnleggers toegevoegd aan de kast. Dat maakt het echt af. De houten hanglampen van Jacco Maris en het bankje met kussens passen perfect bij het geheel. Een fijn plek waar je het weekend wilt inluiden.

De bar verbind de woonkamer met het keuken gedeelte. Het gezin houdt wel van een geintje, dus de ‘golden finger’ kreeg een mooi plekje op de bartafel. Op de wand een prachtig kunstwerk van Monique Spapens die de hele ruimte meer glans geeft. 

Het voorstel om zwarte jaloezieën op te hangen vonden Suzan en Michael best spannend. Gelukkig namen ze de sprong in het diepe en vinden ze het prachtig. Het geeft ook meer lichtopbrengst ten opzichte van de vouwgordijnen die er voorheen hingen.

We staan er altijd versteld van wat een nieuwe kleur kan doen met een keuken. De houten lichte kastdeuren hebben we donker gemaakt. En de witte kastjes hebben we voorzien van een groen/grijze kleur van Painting the Past. Een hele “nieuwe” keuken is het resultaat.

De basis van het huis bestaat uit naturellen. Op de wanden hebben we de kleur French-Linnen gebruikt van Painting in the Past. De kleuraccenten in het huis vind je vooral terug in de accessoires, het schilderij en natuurlijk in de keuken.

De wensen van de bewoners hebben we verwerkt in de nieuwe indeling. Een indeling waar veel mensen bij elkaar kunnen komen in verschillende settings. Het leuke van alles… het wordt allemaal evenveel gebruikt. Kortom, missie geslaagd!