A1-12

Familiehuis met home office – Lelystad

Monica en Bernard wilden eens wat anders met hun woonkamer. Ze wilden niet verbouwen, want ze hadden recentelijk de keuken verbouwd en waren er wel weer even klaar mee. Nadat we hun wensen hadden doorlopen en de ruimte bekeken, vertelden we ze schoorvoetend dat wij van mening waren dat verbouwen toch heel veel voordelen had voor deze ruimte. We maakten een te gek 3D ontwerp om ze te overtuigen en na een paar dagen bedenktijd kregen we groen licht!

De steunpilaren in het midden van de ruimte pakten we in met een muur: nu staat aan de ene kant de TV en aan de andere kant een op maat gemaakte home office. Op de muur zit een bijzonder behang van Arte, zwart met een vleugje goud erin. Door de TV op een donkere wand te plaatsen springt ‘ie niet zo in het oog en komen juist de elementen eromheen mooi tot hun recht.

Links en rechts van de haard plaatsten we lage meubels, handgemaakt van eikenhout. Op de achterwand een metallic behang van Arte. De bank van kaki leer, de twee draaifauteuils in een stof van Black Edition en het stoere kleed van wol zorgen voor verbinding. De overige muren hebben we voorzien van de kleur “Taupe” van Painting the Past. De vloer van Floors for You heeft een hele bijzondere kleur en bewerking. 

Het eindresultaat is een heerlijke woonkamer mét home office, waar het gehele gezin volop van geniet!