AMD1originelen-26

Duinwoning – Noordwijk

Tussen de duinen in Noordwijk woont Minoesch de poes, een van de bewoners van dit heerlijke huis. We hebben hier de volgende elementen toegepast: 

Om de keuken meer warmte te geven plaatsten we er een heel aaibaar behang van Elitis. Het fijne van dit behang is dat het makkelijk afneembaar is en dus heel geschikt voor op die plek. Aan de bar hebben we royale barkrukken neergezet, in een afneembaar velours. Boven de eikenhouten eettafel hangt een ontzettend mooie blikvanger van Stout

Hoe fijn is het om in dat heerlijke daybed van Keijser&Co te liggen terwijl er een heerlijk deuntje op de piano wordt gespeeld? Om de akoestiek te verbeteren hebben we een koeienhuid met zebraprint neergelegd. Een knipoog midden in de ruimte. 

De lounge bij de TV mocht kleurrijk worden. We kozen voor twee blauwe velours banken met daartussenin twee fauteuils met waanzinnige stof van Black Edition. De salontafel is een bestaande tafel die we 10 jaar geleden al hadden geleverd in dit huis. Deze onderging wel een metamorfose: we schraapten het hout weer helemaal kaal en gaven het een nieuwe kleur. De kolompoot die eronder zat hebben we vervangen voor een maatwerk onderstel van brons. 

Het brons komt terug in de sidetable, waar het is gecombineerd met rookglas. De vierkante vormen worden doorbroken door ronde vormen. Het kleed, de fauteuils en de fantastische lampen boven de salontafel, van Eve, maken het feest compleet!