Interieurs van A tot Z. Van ontwerp tot meubels op maat en van inrichting tot een showroom van 600 m2:
Ambiance heeft passie voor ontwerp en inrichten.

Interieurs van A tot Z - ontwerp, styling, inrichting

Verhuizen, (een deel) van het huis een opfrisbeurt geven of iemand om mee te sparren over alle mogelijkheden op gebied van interieurs? Ambiance Naaldwijk verzorgt interieurs van A tot Z. We denken mee over de wensen en focussen op wat het belangrijkste is in een huis: hoe er optimaal in geleefd kan worden. We maken verbouwingsplannen, tekenen een ontwerp en verzamelen de meubels, vloeren, wanden en raambekleding die bij de leefstijl van de bewoners aansluiten. Zo maken we een (t)huis wat volledig past bij de bewoners ervan!

Meubels op maat

In onze werkplaats wordt alles op maat gemaakt: van ontwerp tot uitvoering. In het interieurontwerp houden we rekening met de maat van de ruimte en tekenen we meubels die er perfect in passen: we laten ons niet beperken door standaardmaten! Wij gaan voor de juiste verhouding in elke ruimte. 

Nadat we de meubels op maat hebben getekend kiezen we het perfecte hout en bepalen de afwerking van de meubels. Ook banken en fauteuils worden op maat gemaakt en bekleding wordt aangepast. Na akkoord maken we alles in eigen productie: door dicht op het productieproces te staan zorgen we ervoor dat dit zo soepel mogelijk verloopt.

Showroom

Wees welkom in onze showroom (600m2)! Hier vinden onze klanten inspiratie en geeft ons team advies. Ook in de showroom leveren we maatwerk: we hebben geen catalogus maar werken met mensen die bol staan van de kennis van materialen. Ook weten zij alles over de producten die we kunnen leveren. Alles wat je in de showroom ziet is uiteraard “gewoon” te koop! Loop binnen voor nieuwe meubels, raam- en/of wandbekleding, vloerkleden, verlichting, schilderijen en accessoires. Ons team staat klaar en kan aan de hand van foto’s al zien wat een echte toevoeging zou zijn aan het huidige interieur.

De showroom is van dinsdag tot vrijdag open van 09:30 – 17:30.
O
p vrijdag hebben we koopavond: dan zijn we extra geopend van 19:00 tot 21:00! Zaterdags staan we voor je klaar tussen 9:30 en 17:00.

Je vindt ons op Patijnenburg 2, Naaldwijk.

Interieurontwerp

Om tot een goed uitgedacht interieur te komen, is een interieurplan een must. We bespreken vooraf alle wensen en werken dit uit in een 2D of 3D plan. Hier leggen we alle materialen naast: vloer, wandbekleding, raambekleding en de materialen voor de meubels. Op deze manier krijg je meteen de juiste sfeerbeleving en komt het huis echt tot leven! Elk ontwerp is uniek en op maat gemaakt voor onze opdrachtgevers. Met een goed plan komt jouw droominterieur echt tot stand!

Bedrijven

Ook voor bedrijven maken wij sprekende interieurs die laten zien waar het bedrijf voor staat. In overleg bepalen we wat er nodig is om de ruimtes tot leven te brengen. Welke routing is het meest effectief, hoe kunnen we de ruimte(s) zo efficiënt mogelijk indelen, welke stoffen zijn praktisch in gebruik. Samen kijken we naar de identiteit van uw onderneming en vertalen dit naar een prachtig interieur waar uw klanten versteld van zullen staan!

Maak nu een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek!