Origineel (11)

Cottage Woning – Naaldwijk

Hoe leuk is het wanneer je ouders jullie als dochters de vrije hand geven om de woning te veranderen terwijl zij in het buitenland zijn. Hier gebeurde het! We gingen om tafel met de dochters, die al goed wisten wat ze wilden. 

In de woonkamer bleven de bank en de fauteuils, maar wel in een nieuw jasje. Voorheen waren deze goud met bordeaux, waardoor de woning een veel klassiekere uitstraling had. Nu hebben we ze opnieuw gestoffeerd in een stof van Carlucci

De prachtige schilderijen die boven de schouw en de bank hangen zijn een geheel geworden met de rest van de inrichting. Een groot kleed verbindt de meubels met elkaar. Deze in een zachtgrijze kleur, wat mooi opgaat in de rest van het interieur.

Onder het raam maakten we een gecapitonneerde poef die het raam mooi vrijhoudt voor het uitzicht op de tuinkamer. In de eetkamer pronken de kinderen en de kleinkinderen op foto’s gemaakt door Lizzy Mooiweer. De eikenhouten eettafel voorzagen we van een mooi zwart laagje en de stoelen zijn gestoffeerd in makkelijk afneembaar leer. Dit alles staat op een natuurstenen vloer van Floors for You

De tuinkamer is super zonnig en zo ook de inrichting. Op de bank een gemakkelijke stof die goed tegen zon en licht kan. Naast de open haard een heerlijke fauteuil op draaipoot in hetzelfde leer als de eetstoelen. Het vloerkleed is van Perletta. We kunnen wel verklappen dat dit de favoriete plek is van de bewoners: hier genieten ze vaak met het hele gezin, inclusief de kleinkinderen!