Schipluiden originelen-40

Blue Mood – Delft

De bewoners van dit prachtige huis hebben smaak, een feest voor ons om mee te mogen denken met de inrichting!

De indeling van deze woning was een uitdaging. We wilden een grote zithoek creëren bij de TV en de haarden, maar ook een royale zithoek bij de tuin! We plaatsten twee banken tegen elkaar waardoor je bij de TV kunt zitten, maar ook in de erker en zo kunt genieten van het uitzicht. De banken lopen qua kleur mooi in elkaar over en staan tegelijkertijd in contrast door de twee verschillende stoffen waarmee ze zijn bekleed. De wollen ronde vloerkleden van Perletta doorbreken de rechte hoeken van de ruimte.

Twee haarden… Prachtig! De kasten daartussen hebben we zelf ontworpen en op maat gemaakt. De spots lichten de accessoires extra uit. Deze notariswoning heeft prachtig mooie hoge plafonds, dit wordt door de kasten nu extra benadrukt. De subtiele relaxfauteuil in leer biedt comfort door de diverse standen waarin deze gezet kan worden.

Het schilderij van Meisterwerke was al persoonlijk bezit, we hebben de kleur blauw uit het schilderij gekozen als leidraad voor de accessoires en dit doorgevoerd door de gehele woning.

De ovale tafel is een droom van iedere interieur liefhebber! Deze tafel is speciaal op maat gemaakt, er is gebruik gemaakt van hetzelfde marmer als van de salontafels van Duran. De lamp van Eve Living zorgt voor een speelse twist. Hoe bijzonder zijn ook de gordijnen… Linnen met een gewaxte coating van Chivasso, gecombineerd met extra brede houten jaloezieën voor een luxe uitstraling.

Op alle wanden zit de kleur cape cod grey van Painting The Past, een zachte warm grijze tint die een mooie eenheid creëert. Op de trap ligt een traploper van Perletta in een diepe blauwe tint, deze combineert prachtig met de klassieke trap. De zwarte stalen lamp maakt de hal af en zorgt voor een grote entree!